Campagne

‘Een beeld zegt meer dan 1000 woorden’, al kunnen een goed design en een krachtige slogan eveneens onmisbare schakels zijn van een geslaagd campagnebeeld. Met een creatieve brainstorm en goede afstemming bepalen we samen het gewenste eindresultaat.

Portret

In één sterk beeld de persoonlijkheid van iemand vatten, karakterportretten bij een artikel of interview, of toch eerder uniforme personeelsfoto’s. Wij maken impactvolle beelden.

Eventfotografie

Elk geweldig evenement heeft een nog geweldigere fotoreportage nodig. Van kleine meetings tot grootschalige bedrijfsevents. We zorgen ervoor dat je al deze momenten opnieuw kan beleven en kan delen met je gasten. Korte deadline en snelle oplevering nodig? Sure we can beat it!

Showcasing

“Showcasing” – het laten zien waar jouw bedrijf of organisatie in gespecialiseerd is. Of het nu gaat over sterke architectuur, of mooie referentieprojecten. Uitgevoerd met strakke breedhoekfoto’s en detailshots, of eerder met een drone vanuit de lucht of interactieve 360° fotografie.

Mediabooth

De kers op de taart voor elk event! Je gasten worden in beeld gebracht voor een gepersonaliseerde achtergrond. Ze krijgen een fotostrip als leuke herinnering aan een nooit te vergeten evenement, of/en er is de mogelijkheid om de beelden digitaal te delen.

Nog een ander idee?

Kan je hierboven niet vinden wat je zoekt? Of heb je een geweldig fotoidee, maar weet je niet waar te beginnen?
Contacteer ons en bij een koffietje gaan we opzoek naar de ‘klik’.