Broadcast jouw evenement

Wanneer je evenementen organiseert voor een groot publiek (bv. conferenties) is een multicam een must have. Een live projectie zorgt dat iedereen in je publiek getuige is van alles wat er op het podium gebeurd. En dit vanuit verschillende standpunten. Deze multicamera weergave kan ook opgenomen worden voor eventueel post-productie gebruik (bv. in een sfeerreportage) of je kan zelfs meteen live gaan op YouTube of Facebook.

Herbeleef het moment

Aan elk geweldig evenement komt een einde. Gelukkig is er dan de aftermovie. Een perfecte combinatie tussen sfeer en de belangrijkste highlights van een multicam opname laten je bezoekers alle meeslepende momenten opnieuw beleven en laten toekomstige bezoekers watertanden.

Maak je presentaties pittiger

Wil je die saaie PowerPoints en Keynotes interessanter maken? Laat ons de feiten en statistieken omzetten naar oogverblindende geanimeerde infographics. Verrijk je presenties met videogetuigenissen, quotes, interviews, showcases,… . Jij zorgt voor de input en samen werken we unieke visuele content uit. Met de help van infotainment blijft je boodschap vast en zeker hangen.

So call me maybe?

Nog steeds een brandende vraag? Heb je een ongelofelijk geweldig idee maar weet je niet hoe het te realiseren? Je bent op zoek naar de juiste stijl om een echte impact na te laten? Of misschien wil je samenwerken aan een project?

Stop met twijfelen en contacteer ons vandaag nog. We helpen je in geen tijd op weg!