Media Academy

Scoren op LinkedIn

LinkedIn is uitgegroeid tot een essentieel platform voor professionals om zichzelf te positioneren, hun netwerk uit te bouwen en zakelijke kansen te ontdekken.

Datum: 4 september 2024
Tijd: 19u00 – 21u30
Locatie: Corda Campus, Hasselt

Kostprijs: 85 € per deelnemer (incl. BTW)

Deze cursus is belangrijk omdat het deelnemers leert hoe ze een sterk LinkedIn-profiel kunnen opbouwen, zich als expert kunnen positioneren en effectief hun netwerk kunnen uitbouwen en onderhouden. Dit is cruciaal voor iedereen die zijn professionele voetafdruk wil vergroten en succes wil behalen in zijn carrière of onderneming.

Deze cursus is ideaal voor professionals in alle sectoren, waaronder marketeers, verkopers, recruiters, en iedereen die zijn of haar professionele aanwezigheid op LinkedIn wil verbeteren en een sterk netwerk wil opbouwen.

De academy wordt gegeven door Daisy, experte in personal branding, en combineert theoretische inzichten met praktische tips en strategieën. Deelnemers krijgen hands-on advies over hoe ze hun LinkedIn-profiel kunnen optimaliseren en hoe ze digitaal kunnen netwerken, hun personal brand kunnen versterken én hoe ze ambassadeur kunnen worden van hun eigen bedrijf of het bedrijf waarvoor ze werken.

Tijdens de cursus kom je te weten:

  • Hoe je een sterk LinkedIn-profiel kan opbouwen
  • Hoe je je kan positioneren als expert in je vakgebied
  • Hoe je je kan positioneren als ambassadeur van je bedrijf of het bedrijf waarvoor je werkt
  • De do’s and don’ts van LinkedIn
  • Hoe je personal branding op LinkedIn het best aanpakt

Na het volgen van deze cursus zullen deelnemers:

  • Weten hoe ze professioneel en aantrekkelijk LinkedIn-profiel kunnen opbouwen
  • In staat zijn om zichzelf effectief te positioneren als expert in hun vakgebied
  • Weten hoe ze een sterk netwerk kunnen opbouwen en onderhouden
  • Creatieve en effectieve personal branding- en content strategieën kunnen toepassen
  • Hun kunnen positioneren als ambassadeur van hun eigen bedrijf of het bedrijf waarvoor ze werken

Daisy Romih is een gedreven professional met een passie voor marketing, communicatie en sales. Ze ziet deze drie divisies dan ook niet los van elkaar, maar gelooft sterk in een synergie met één gemeenschappelijk doel.

Ze weet als geen ander dat hoe je je positioneert als bedrijf of persoon, een grote impact heeft op de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid naar de buitenwereld toe. En dat is vandaag niet enkel fysiek, maar zeker ook digitaal.

Met 8 jaar ervaring in sales en marketing, voorheen als head of growth bij Cyclis Bike Lease (start-up & KMO) en momenteel als go-to-market manager bij Cegeka (Multinational), deelt ze graag haar expertise: meer bepaald deze van LinkedIn in social selling en personal branding.

Tot slot zetelt ze in de Raad van Bestuur van Jong Voka Limburg, een netwerkorganisatie voor jonge ondernemers en managers.