Origineel sinds 2007

Medialife is een productiehuis gefocust op het creëren van meeslepende digitale content en bewegend beeld wat steeds een impact nalaat. Ons aanbod dekt al uw multimedia behoeften van online content en professionele bedrijfsreportages tot boeiende commercials en verbluffende motion graphics. Het productiehuis staat voor passie, technologie en out of the box concepten in alles wat we doen.

Is jouw verhaal klaar om verteld te worden?

Hallo! Dit is de hond…

We stellen met trots ons jongste hondentalent voor: Sky. Ze is een echte professionele diva en houdt ervan om mee te spelen in onze producties. Daarnaast zorgt ze er ook voor dat onze crew blij en gemotiveerd blijft tijdens de werkuren.

Kijk toch naar dat schattige snoetje!

Media

Media stimuleert de zintuigen, roept emotie op en sleept de kijker mee. Bij Medialife begeleiden we je met de meest originele concepten en tot in de kleinste details tijdens de post-productie.

Fotografie, fotostanden,...
360° video, timelapsen, droneopnames,...
Multicam opnames, visuele content voor evenementen, aftermovies,....

So call me maybe?

Nog steeds een brandende vraag? Heb je een ongelofelijk geweldig idee maar weet je niet hoe het te realiseren? Je bent op zoek naar de juiste stijl om een echte impact na te laten? Of misschien wil je samenwerken aan een project?

Stop met twijfelen en contacteer ons vandaag nog. We helpen je in geen tijd op weg!