Reclame

Een geweldig product of dienst om te promoten? Een aankomend evenement delen? We nemen het van je over. Onze reclamespots zijn gekend om to the point te zijn, bevatten een gezonde dosis humor en maken je zaak succesvol in geen tijd.

Corporate content

Bedrijfsreportages, een doordachte campagne opzetten, creatieve ontwerpen voorbereiden om je bereik vliegensvlug te verdubbelen,… dit zijn slechts enkele van de opties. Je klanten zullen ongeduldig wachten op je volgende update!

Animatie & tekeningen

Motion design, 2D- & 3D-animatie, character animation, infographics, cut-out animation,… . Deze manier van communicatie is in en alomtegenwoordig in de hedendaagse wereld. Een uniek concept voor jouw project dat het beste werkt voor jouw ideeën!

Visual FX

Sommige scenes zijn te gevaarlijk, te duur of onrealistisch om opgenomen te worden. Dat is waar de visual FX de oplossing bieden. Ze geven je project dat kleine duwtje om erbovenuit te steken.

Motion graphics

Je hebt een boodschap om te verspreiden maar zoekt een manier om deze krachtiger over te brengen? Onze motion designers zijn dé specialisten op vlak van het visueel versterken van jouw verhaal.

Eventfilms

Elk geweldig evenement heeft een nog geweldigere aftermovie nodig. Van kleine ceremonies tot grootschalige bedrijfsevents. We zorgen ervoor dat je al deze momenten steeds opnieuw kan beleven.

Multicamera

Elk geweldig evenement heeft een nog geweldigere aftermovie nodig. Van kleine ceremonies tot grootschalige bedrijfsevents. Ook hier zorgen we ervoor dat je alles opnieuw kan beleven.

Fotostand

De kers op de taart voor elk event! Je gasten kiezen tussen een korte videoboodschap of foto. Ze krijgen een gepersonaliseerde fotostrip als leuke herinnering aan een nooit te vergeten evenement.

Fotografie

Onze fotografen vereeuwigen dat ene perfecte moment. Jouw event, een studioshoot of buiten, … . Je moet niets meer missen. Wij zorgen voor herinneringen binnen handbereik.

Virale content

Sociale media kan overweldigend zijn. Doe het verkeerd en je valt niet op. Door informatie en entertainment te combineren weten wij hoe de aandacht te trekken.

360° video

Je wil iets opwindend om je merk te vertegenwoordigen? Wij experimenteren met 3D, 360° video en andere innovaties om jouw te voorzien van cutting edge technologieën!

Radioreclame

Wanneer luisterde je voor het laatst naar de radio? Een goed opgenomen radiospot kan efficient bijdragen tot de herkenning van jouw merk en laat je opvallen in de menigte.

Media

Media stimuleert de zintuigen, roept emotie op en sleept de kijker mee. Bij Medialife begeleiden we je met de meest originele concepten en tot in de kleinste details tijdens de post-productie.

Fotografie, fotostanden,...
360° video, timelapsen, droneopnames,...
Multicam opnames, visuele content voor evenementen, aftermovies,....

Nog een ander idee?

Kan je hierboven niet vinden wat je zoekt? Of heb je een geweldig idee maar weet je niet waar te beginnen? Contacteer ons en wij kijken hoe we de eerste stap kunnen zetten en helpen je met het schrijven van een scenario, tekenen van een storyboard, samenstellen van een moodboard en het zoeken van geschikte locaties.