Revolution Slider Error: Slider with alias medialounge not found.
Maybe you mean: 'home' or 'team' or 'services' or 'about' or 'medialab' or 'medialive'

Waarom duizend woorden als je verbazingwekkende foto's kan maken?

Op zoek naar het money shot, dat ene ultieme beeld om te gebruiken op je website, in je brochure of advertentie? Onze professionele Medialife-fotomakers, ook wel fotografen genoemd, leggen de essentie van je evenement vast op beeld. En dit met een gezonde dosis creativiteit.

Een fotoreportage van een evenement bevat een variëteit aan ruime overzichtsbeelden, close-ups portretten van bezoekers, artiesten en detailbeelden die de sfeer en het thema van je evenement weergeven. Onze fotografen zorgen voor een afwisseling tussen alle leeftijden, geslachten, families met kinderen,… .

We weten dat het voor jou vaak van essentieel belang is om je foto’s zo snel mogelijk te ontvangen en zijn daarom niet bang van deadlines. Standaard nabewerking van de foto’s is steeds inbegrepen en de raw-bestanden zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Voor portret- en productfotografie duiken we vaak in onze eigen studio. Hier hebben we volledig de controle over zowel alle technische (licht, achtergrond,…) als inhoudelijke (regisseren van het onderwerp) parameters. Geen tijd om ons te bezoeken? We hebben ook een mobiele studio.

[g-gallery gid=”1286″ pagination=”inf_scroll”]

Entertain je gasten met een gepersonaliseerde photobooth

Laat jouw evenement nog meer opvallen en geef je bezoekers een uniek souvenir. Aan onze photobooth kunnen ze hun foto laten maken voor een gepersonaliseerde achtergrond. Volledig bijpassend met het thema van je evenement. Enkele seconden later ontvangen ze een geprinte versie van hun foto of kunnen ze hun ervaring delen op sociale media of worden de foto’s automatisch toegevoegd aan een online album. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

[g-gallery gid=”1299″ pagination=”inf_scroll”]

Media

Media stimuleert de zintuigen, roept emotie op en sleept de kijker mee. Bij Medialife begeleiden we je met de meest originele concepten en tot in de kleinste details tijdens de post-productie.

Fotografie, fotostanden,...
360° video, timelapsen, droneopnames,...
Multicam opnames, visuele content voor evenementen, aftermovies,....

So call me maybe?

Nog steeds een brandende vraag? Heb je een ongelofelijk geweldig idee maar weet je niet hoe het te realiseren? Je bent op zoek naar de juiste stijl om een echte impact na te laten? Of misschien wil je samenwerken aan een project?

Stop met twijfelen en contacteer ons vandaag nog. We helpen je in geen tijd op weg!