Op maat gemaakte audiovisuele projecten met een persoonlijke aanpak

Zoals alle legendarische bedrijven, is Medialife geboren in onze garage. We koesterden het en gaven het alles van onszelf. Vele jaren later zijn we nog steeds aan het groeien en hebben we nood aan een groter huis. Onszelf heruitvinden op een andere locatie in een gloednieuw gebouw met meer creatieve ruimte dan we ooit durfden dromen. Dat staat ons in de nabije toekomst te wachten en we staan te popelen om deze stap te zetten.

De goeie eigenschappen uit onze bestaande formule blijven ongewijzigd. Elk project krijgt nog steeds een handgemaakte en gepersonaliseerde aanpak. We luisteren altijd eerst aandachtig naar je verhaal voor we aan de slag gaan. Wie ben jij, wat is je boodschap en wat is jouw ideale publiek?

Tijdens het productieproces betrekken we onze klanten erg nauw in elke stap. Op deze manier zijn we zeker dat het project een representatie is van wie jij bent als merk en waar jij voor staat.

Sociale verantwoordelijkheid

Ook wij geven om een betere wereld! Het maakt niet uit hoe ver weg, Medialife engageert zich om de maatschappij en onze planeet een handje te helpen. Lokaal zijn we lid van JCI Limburg en Hart voor Limburg.

Aan de andere kant van het water helpen we lokale bedrijven in Afrika door het steunen van Ondernemers voor Ondernemers.

Hieronder kan je enkele voorbeelden vinden van projecten uit het verleden.