Say hi to Silke! 👋

Silke is één van onze producers en begeleidt projecten van A tot Z. Ze heeft contact met de klant, zorgt voor een goede planning, volgt de montage op en nog zoveel meer. Er staan al verschillende mooie projecten op haar naam zoals de korte keten voor provincie Limburg en topstukken voor de overheid. 

Voor Silke zijn de fijnste momenten bij Medialife die met haar collega’s. “Mijn collega’s zijn ook echt vrienden geworden, en dat vind ik mooi om mee te maken!” “Ik denk dat er niet veel plekken zijn waar collega’s na de uren nog zoveel met elkaar doen.” 

Eerlijk, positief, speels en probleemoplossend zijn vier woorden die Silke goed omschrijven. Ze brengt elke dag een flinke dosis energie en een positieve houding mee naar het werk, waardoor ze voor een leuke werksfeer zorgt. 💪

Silke heeft een koffietas geclaimd met de woorden “Los het op.” Dat vat haar werkmentaliteit perfect samen. Geen uitdaging is te groot voor haar probleemoplossende vaardigheden. En wanneer het team een duwtje in de rug nodig heeft, hoort iedereen Silke roepen: “Komaan team, jullie kunnen dat!”