Ken je Stien?

Stien maakt al sinds september 2020 deel uit van ons vast team. Eigenlijk begon ze haar carrière bij Medialife als stagiair, maar gelukkig had ze het hier zo naar haar zin dat ze nooit afscheid genomen heeft. Stien maakt deel uit van onze digitale afdeling Sharkbytes. Als digital shark heeft ze een ontzettend brede waaier van professionele activiteiten, maar ze vat zelf bondig samen als “alles wat met digitale innovatie te maken heeft”. Dit kan gaan van custom platformen maken voor digitale events, 2-of 3D wereld tot leven brengen, interactieve video’s maken tot VR en 360° beelden ontwikkelen.

Toch probeert Stien haar focus op 360° beelden te focussen. Ze is wekelijks in de weer met het opbouwen van virtuele werelden en tours, in samenwerking met onze fotografen. Zo was ze recent verantwoordelijk voor de 360° beleving van het Teseum in Tongeren. Dit is misschien wel haar mooiste tour tot nu toe en daar is ze terecht heel erg trots op!

Elke dag bij Medialife is een nieuw avontuur. Of het nu een nieuw digitaal project is, of ze op locatie de regie ondersteund. Momenten zoals de afgelopen teambuilding zijn uiteraard top, maar Stien geniet ook met volle teugen van de aangename sfeer die dag na dag op kantoor terug te vinden is. Ze kan er 100% zichzelf zijn en kan alle collega’s als vrienden beschouwen.