Virtual Reality Magazijn

Tijdens de Voka openbedrijvendag kreeg iedereen de kans om een rondleiding in het hoofdkantoor van JBC te volgen. Aan de ingang zorgden onze fotografen voor een korte fotoshoot, inclusief de JBC huisstijl. Tijdens de rondleiding werd het publiek getrakteerd op een ‘behind the scenes’ van het designproces, informatie over recycling en duurzaamheid in nieuwe producten, enkele succesvolle samenwerkingen met sterren in de Hall of Fame en nog veel meer.

Dit alles werd mede duidelijk gemaakt door onze video’s, en zelfs een animatievideo over de werking van de webshop. Om het productieproces zo volledig en duidelijk mogelijk in kaart te brengen, brachten we onze VR-brillen mee. Door zo’n bril was een 360° video zichtbaar, waarbij ze als een vogel door het magazijn vlogen en zo de volledige reis van een kledingstuk konden meemaken.

Om de bezoekers een globaal beeld van JBC mee te geven, maakten we tenslotte de geschiedenis video. Hier kwamen de oprichting, de groei, het fungehalte en tenslotte een dronevideo doorheen de kantoren en verschillende winkels kwamen allemaal aan bod.