Lekker lokaal

In deze video die we voor de Provincie Limburg hebben gemaakt, stond het belang van de korte keten centraal. Concreet betekent dit een duurzaam afzetsysteem waarbij het aantal tussenliggende schakels tussen producenten en consumenten zo kort mogelijk wordt gehouden. Een korte keten zorgt ervoor dat de ecologische voetafdruk wordt verkleind en stimuleert tevens de lokale economie. Op deze manier wordt een win-winsituatie gecreëerd voor zowel producenten als consumenten, en vinden verse en kwalitatieve producten beter hun weg naar de lokale gemeenschap.

Om de boodschap van de korte keten kracht bij te zetten, hebben we zorgvuldig gekozen voor een aantrekkelijke combinatie van visuele en auditieve elementen. De opnames vonden plaats op vijf verschillende locaties, waaronder een boerderij, een hoeveslagerij, een fruitbedrijf, een eierproducent en een kaasmakerij, verspreid over verschillende Limburgse steden. We maakten gebruik van een scala aan filmtechnieken, waaronder onder andere droneshots en quick cuts.

Video’s hebben het vermogen om emoties op te wekken en een blijvende indruk achter te laten, niet alleen door beelden, maar ook door geluid. Daarom hebben we naast een versie in het algemeen Nederlands ook een voice-over opgenomen in het Limburgs dialect. Op deze manier benadrukken we de authenticiteit en spreken we letterlijk de taal van de doelgroep.

Wil jij je boodschap ook een blijvende indruk geven? Neem dan contact met ons op!