Fulltime foto editor

Voor de verdere uitbreiding van het fotografie team is Medialife op zoek naar een fulltime foto editor.

Wie wij zijn

Medialife creëert meeslepende verhalen en biedt audiovisuele digitale oplossingen. Een doorgedreven service en sterke connectie met de klant zijn hierbij FUNdamenteel. We geloven in de kracht van creativiteit en innovatieve technologie.

Met onze fotografie afdeling vormen we ‘the-one-stop-image-shop’ voor onze Belgische en Europese klanten.

Wat je bij ons zal doen

Elke dag zijn onze fotografen op de baan om de mooiste beelden te maken. Wij bij Medialife geloven er echter ook sterk in dat dedicated foto editors deze beelden tot een hoger niveau kunnen tillen. Je kickt op de editing van honderden portret-, lifestyle- en eventfoto’s, tot high-end afgewerkte campagnebeelden. Opvolging van planning en deadlines, oplevering aan klanten, tagging en archivering van onze fotodatabases behoort tot je dagelijkse taken.

Wie wij zoeken

Een creatieve foto‐duizendpoot, iemand met een praktische hands‐on mentaliteit, een kicker op deadlines, iemand met een enorme drive om het voor onze klanten telkens opnieuw nog beter te kunnen doen.

Jouw kennis en talenten? Lightroom en Photoshop hebben geen geheimen meer voor je. Je weet wanneer een basic editing nodig is, of wanneer uren en uren fine-tuning hét “wow”-beeld kunnen creëren. Je hebt kennis van grafische vormgeving en kan art directors en grafische vormgevers adviseren hoe foto’s en design samen nog sterker zijn.

Wat wij bieden

Een fulltime job binnen een sterk groeiend full-service productiehuis. Een zittende, staande of hangende werkplek in een inspirerende omgeving met zicht op het kanaal in het creatieve Quartier Canal in Hasselt. 

Interesse? Stuur je kandidatuur, cv en portfolio naar andreas@medialife.be en hopelijk zit je snel bij ons voor dat eerste koffietje.