Fulltime fotograaf

Voor de verdere uitbreiding van het fotografie team is Medialife op zoek naar een fulltime fotograaf.

Wie wij zijn

Medialife creëert meeslepende verhalen en biedt audiovisuele digitale oplossingen. Een doorgedreven service en sterke connectie met de klant zijn hierbij FUNdamenteel. We geloven in de kracht van creativiteit en innovatieve technologie.

Met onze fotografie afdeling vormen we ‘the-one-stop-image-shop’ voor onze Belgische en Europese klanten.

Wat je bij ons zal doen

Alles, zolang het maar met fotografie te maken heeft. Maar toch al zeker dagelijks fotograferen in tal van vakdomeinen, foto’s editen, fotoreeksen proofen, het fotoarchief beheren, planningen voor jezelf en het fototeam opmaken, organiseren en begeleiden van campagneshootings,…

Wie wij zoeken

Een creatieve foto‐duizendpoot, iemand met een praktische hands‐on mentaliteit, een kicker op deadlines, iemand die ‘s morgensvroeg de zonsopgang wil meepikken, of ‘s avonds de sunset, avond- en weekendopdrachten houden je trouwens niet tegen, zolang jij maar jouw passie kan volgen, kortom, iemand met een enorme drive om het voor onze klanten telkens opnieuw nog beter te kunnen doen.

Jouw kennis en talenten? We zouden hier lijstjes kunnen maken over technische fotocamera kennis, je expert level in lightroom (en photoshop) en hoe flexibel en punctueel je wel niet bent, maar eigenlijk hopen we dat dit voor jou een evidentie is. Blaas ons omver met je je portfolio en je enthousiasme!

Wat wij bieden

Een fulltime job binnen een sterk groeiend full-service productiehuis. Een zittende, staande of hangende werkplek in een inspirerende omgeving met zicht op het kanaal in het creatieve Quartier Canal in Hasselt. Verplaatsingen naar de foto opdrachten doe je steevast met onze “Medialingo’s”, die we volledig hebben uitgerust met al het nodige professionele foto-, studio- en dronemateriaal.

Interesse? Stuur je kandidatuur, cv en portfolio naar andreas@medialife.be en hopelijk zit je snel bij ons voor dat eerste koffietje.

PS: Je freelance photoskills aanbieden? Gewoon doen en neem contact!