Bouw mee aan Medialife

Ben jij een webdeveloper en heeft WordPress geen geheimen voor je? Dan kan jij ons misschien helpen met het realiseren van onze nieuwe website!

Briefing

Eind 2022 werd de huisstijl van Medialife volledig onder handen genomen. Zo kreeg ons logo een frisse update, kozen we voor nieuwe kleuren en werd ook de typografie aangepast.

Van onder meer notitieblokken, koffiemokken en visitekaartjes tot het wrappen van poolwagens en een nieuwe gevelreclame, werd onze nieuwe huisstijl stap voor stap doorgetrokken in zowel interne als externe communicatie.

De laatste belangrijke schakel is onze website. Hiervoor hebben we reeds mockups en een volledige wireframe klaar. We weten wat we willen en zijn op zoek naar iemand met de juiste expertise om ons ontwerp naar webdesign te vertalen.

Jouw skills

  • Zoals je al kon merken zijn wij gek op WordPress! Jij hebt minstens 5 jaar aantoonbare ervaring met WordPress en bent in staat om een custom template te bouwen en indien nodig plugins te ontwikkelen voor onze website.

  • Je weet je weg te vinden naar kwalitatieve bestaande plugins zoals WPML en Gravity Forms.

  • Je hebt de nodige kennis over MySQL, PHP, CSS, HTML5 en Javascript (Ajax, jQuery, JSON, …).

  • SEO en de impact van resources op snelheid zijn een evidentie.

  • Bepaalde apps uit Adobe Creative Cloud klinken je niet vreemd.

  • Ervaring met animated PNG’s en/of Lottie animations zijn a huge plus!

Ben jij de WordPress wizard waarnaar wij op zoek zijn?

Neem dan snel contact op met johan@medialife.be! Wij zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar je werk dus stuur zeker enkele referenties mee.