15 jaar Medialife

Happy birthday to us!

15 jaar geleden startte Medialife als een eenvoudige videodienst. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een gekend, sterk en full-service audiovisueel bedrijf. Wie enkel denkt aan video, animatie of fotografie, think again! We anticiperen de toekomst en maken fiks gebruik van innovatie en de meest vooruitstrevende technieken.

Ons verhaal begon lang geleden, met twee jongens en één camera. Deze twee ambitieuze jonge welpen boden hun videodiensten aan voor huwelijk, chrysostomos en kleine familie-events. Inmiddels mag Medialife -ondertussen een volwaardig, uit de kluiten gewassen productiehuis- 15 kaarsjes uitblazen. Door de jaren heen kende we een forse groei, dat bewijzen meer dan 30 werknemers en onze tweede uitvalsbasis in Antwerpen.

Dat er ondertussen veel veranderd is en er niet wordt stilgezeten is een feit. We volgen elke nieuwe trend op de voet. Zo brengen we content tot aan het publiek met de meest vooruitstrevende audiovisuele technieken. We werken met interactieve video’s, online platformen, hologrammen, VR-brillen en nog véél meer.

Deze fameuze verjaardag konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Naast een interactieve rondleiding doorheen ons hoofdkwartier in Hasselt gaven we een knaller van een feest!