null

Video captures your story

Ontdek de kracht van visuele verhalen! Wil je je merk naar nieuwe hoogten tillen, je boodschap kracht bijzetten of je publiek verbazen?

Onze videoproducties raken, inspireren en overtuigen. Met een getalenteerd team van creatieve geesten en state-of-the-art apparatuur duiken wij in jouw vraag, en creëren wij een antwoord op maat dat helemaal beantwoordt aan jouw doelen.

Medialife is expert in het creëren van o.a. reportages, testimonials, HR-video’s, sensibilisering en moodfilms.

Maar ook eventreportages, promotievideo’s, reclamespots, publireportages en boeiende commercials. U vraagt, wij draaien!

Ons dedicated team video bestaat uit een producer, een cameraman en een monteur. Deze ploeg kan naargelang de grootte van de opdracht verder opschalen met een regisseur, een dronepiloot, een assistent… Noem maar op.

Medialife creëert al meer dan 15 jaar video’s die opvallen en bijblijven. En het blijft niet alleen bij een knappe montage. Een laag animatie erbovenop die een magische of speelse toets geeft? Special effects die jouw video naar een hoger niveau tillen? Interactieve content of een persoonlijke video? Alles kan. The sky’s the limit. Onze innovatieve drive staat niet stil!

null

We are your wings. All you have to do is fly.

Vanuit onze verregaande drone expertise creëren wij de mooiste en meest dynamische lucht- en overzichtsbeelden. You want more? Met onze FPV-drone kunnen we ook indoor rakelings langs rekken, machines of werknemers vliegen. Voor een verbluffend resultaat. Een innovatieve en originele aanpak!

Cases

Enkele van de beste recente projecten.

Filters

Filter Categories
Alles
Branding
Campagne
Commercial
Corporate
Event
Online
Timelapse
Toerisme

Portfolio

Bekijk alle videoproducties die we recent gerealiseerd hebben.