Jaarvergadering & 30 jaar LRM

Wat een feest! Medialife had de geweldige eer om contentpartner te zijn op de jaarvergadering van de Limburgse investeringsmaatschappij LRM. Dit jaar was de jaarvergadering extra bijzonder, want LRM bestaat namelijk 30 jaar en dat moest natuurlijk groots gevierd worden op de bruisende Corda Campus, het kloppende hart van LRM, dat voor deze speciale gelegenheid stralend in de spotlights stond.

KLANT
LRM
JAAR
2024

Aanvullende services en processen binnen dit project

Drone
Event support
Photography
Video

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Tijdens dit spetterende evenement, midden op de prachtige Corda Campus, zorgde Medialife voor een onvergetelijke aftermovie en flitsende bumpers en video’s. In totaal maakten we voor het evenement maar liefst 15 video’s die daar ook vertoond werden, inclusief een schitterende corporate movie die we eerder al voor LRM maakten. Elke video bracht het inspirerende verhaal en de successen van LRM tot leven.

Onze expertise in captatie en videoregie zorgde ervoor dat alles vlekkeloos verliep, en onze fotograaf legde elk moment vast. Zo kunnen we nog lang nagenieten van deze bijzondere avond.

Het 30-jarig jubileum van LRM werd letterlijk en figuurlijk in het licht gezet, en Medialife is supertrots dat we hieraan mochten bijdragen. Samen vierden we niet alleen de rijke geschiedenis van LRM, maar keken we ook enthousiast vooruit naar een toekomst vol nieuwe hoogtepunten.

Terug naar cases