null

Every company is
a media company

We willen jullie blijvend kunnen inspireren.

Dit doen we door interactieve sessies en trainingen te geven. Van smartphone tot AI en alle nieuwigheden die er zijn. Wij brengen vanuit onze Media Academy een masterclass of teambuilding op jullie werkvloer, en zorgen ervoor dat jullie volledig mee zijn met de laatste tips, tricks en hacks.

Als je je merk de wereld wil laten veroveren moet je visueel aanwezig zijn.

Maak zelf leuke, teasende en snackable content. Hoe kan je het best zelf filmen via je smartphone? Wat met kadrage, belichting en keuze van beelden voor foto en video? Hoe maak je de knapste Reels met impact? Van media-training tot AI-inspiratiesessies. You name it, wij helpen je op weg.

Smartphone video en fotografie
Verken praktische vaardigheden, creatieve technieken, waardevolle tips, tricks en leuke hacks om het beste uit je smartphonecamera te halen. Ontdek handige apps en software die je kunnen helpen bij het verbeteren van je fotografie- en videobewerkingervaring. Leer meer over het nabewerken van foto’s en het monteren van video’s.
LinkedIn
We delen waardevolle inzichten over personal branding in een 1,5 uur durende workshop ‘Scoren met LinkedIn’, ideaal voor marketeers, verkopers en recruiters. Je leert ondermeer professioneel invulling geven aan je bedrijfsprofiel, een sterk netwerk opbouwen, voeden en onderhouden en creatief omgaan met personal branding
AI
Onze AI-expert, onthult de kracht van ‘AI en content’ in een inspiratiesessie. Ontdek hoe generatieve AI jouw bedrijf kan transformeren en de creativiteit en productiviteit kan versterken. We bespreken nieuwe AI-toepassingen in contentcreatie, de voor- en nadelen van AI en een blik op de toekomst.