null

Bigger, better, faster

Een webinar? Een interview met studiogasten? Een online show? Een informatieve presentatie? Interactie met de kijker? Alles kan.

Tegenwoordig kunnen we livestreams niet meer uit ons leven denken. Het biedt de kijker een ideale mix van informatie, interactie en entertainment. En dit allemaal op een zeer toegankelijke manier. Het is dé moderne oplossing bij uitstek voor online events en presentaties.

null

Live video & event

Livestream, live-on-tape of hybride

Ontdek onze ‘Live video & event’-service, waar technische expertise en doeltreffend projectmanagement samenkomen voor jouw ultieme evenement. Ons ervaren team zorgt voor een meeslepende kijkervaring met multi-camera-opstellingen en gestroomlijnde regie. Scripts, interactieve elementen en creatieve videocontent tillen jouw evenement naar een hoger niveau.

Met onze in-house expertise bieden we een complete service voor livestreams, live-on-tape en hybride evenementen, inclusief de mogelijkheid om een geschikte studio te faciliteren.

null

Event support

Ondersteuning van A tot Z

Heb je een nieuw event in het verschiet? Medialife is de partner voor aftermovie en eventfotografie. We voorzien een team van cameraman en fotograaf die in dezelfde stijl jouw event of personeelsfeest op een toffe hippe manier vastleggen. We beschikken over de mogelijkheid om op enkele dagen de aftermovie en fotoʼs in hoge kwaliteit op te leveren zodat deze ook snel kunnen gebruikt worden op sociale media.

Tijdens het event kunnen wij ook entertainment verzorgen met onze mediabooth en digital content op groot scherm. Let’s build memories that last forever.

null

Timelapse

Intervalopnames van langdurig proces

Met behulp van onze eigen ontwikkelde timelapse camera’s voeren we opnames over lange perioden uit, variërend van dagen en weken tot maanden en zelfs jaren.Vanop afstand houden we controle via het 4G-netwerk. Deze innovatieve aanpak stelt ons in staat om nauwkeurig de voortgang van diverse projecten vast te leggen. Via het online klantenportaal kunnen klanten de ontwikkelingen volgen.

Of het nu gaat om bouwprojecten, natuurveranderingen, of andere dynamische thema’s, onze diensten staan garant voor betrouwbare monitoring en documentatie over uitgebreide tijdsperiodes.

Cases

Enkele van de beste recente projecten.

Filters

Filter Categories
Alles
Branding
Commercial
Corporate
Event
Online
Timelapse

Portfolio

Bekijk alle projecten die we recent gerealiseerd hebben.