RES Awards 2023

Dit jaar waren we voor de zesde keer op rij contentpartner van de RES Awards, de oscars van het Belgische vastgoed en projectontwikkeling. Deze prestigieuze prijzen, uitgereikt door The Real Estate Society, hebben op 22 februari 2024 de crème de la crème van de Vlaamse architectuur in de spotlights gezet.

KLANT
The Real Estate Society
JAAR
2024

Aanvullende services en processen binnen dit project

Animatie
Event support
Video

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

In onze rol als contentpartner voor de RES Awards 2023 hebben we ons ingezet om een verscheidenheid aan content te creëren. Tijdens het live event, met de aanwezigheid van 250 gasten, hebben we niet alleen het script verzorgd, maar ook de show calling op ons genomen. Bovendien waren we verantwoordelijk voor de technische regie, waarbij we een indrukwekkend 8 meter breed projectiescherm beheerden voor de weergave van PowerPoint-presentaties en video’s. De gehele show werd vastgelegd door een vaste camera, compleet met audio-opname.

Onze motion designers hebben zich overtroffen in het creëren van dynamische logo loops, introbumpers, eindbumpers en nominatiebumpers, die niet alleen de visuele aantrekkingskracht van het evenement verhoogden, maar ook zorgden voor een vloeiende en professionele presentatie van het geheel.

Partner video

Naar aanleiding van het evenement is er besloten om een extra video te maken die tijdens de show wordt getoond. Deze ‘partners aan het woord’-video bestaat uit interviews met diverse partners, samengebracht in een korte video van 1 minuut en 30 seconden. De video begint met een vraag in fullscreen animatie, gevolgd door een montage van antwoorden, waardoor een boeiend verhaal ontstaat dat de kracht van samenwerking binnen de RES Awards benadrukt.

Testimonials

We creëerden testimonials die de individuele verhalen en belevingen van de genomineerden in de schijnwerpers zetten, waardoor hun inzet en visie op een persoonlijke wijze worden verteld.

Aftermovie

We maakten ook een aftermovie van het event. Deze aftermovie dient als een blijvende herinnering aan de successen die werden gevierd tijdens de RES Awards 2023.

Medialife is trots op deze langdurige samenwerking met de RES Awards en we kijken uit naar het voortzetten van dit partnership, waarbij we de verhalen en successen binnen de Vlaamse architectuurwereld blijven vastleggen en vieren.

Terug naar cases