De wondere wereld van de livestreams, met Randstad

De dag van vandaag kunnen we livestreams niet meer uit ons leven denken. Het biedt de kijker een ideale mix van informatie, interactie en entertainment. En is dé moderne oplossing bij uitstek voor events en presentaties. Een webinar? Een interview met studiogasten? Een online show? Een informatieve presentatie? Alles kan.

KLANT
Randstad
JAAR
2022

Aanvullende services en processen binnen dit project

Content platform
Live video
Livestream
Studio

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Een live event kan gewoon online gevolgd worden vanuit je eigen zetel. Laagdrempelig en comfortabel. Daardoor kan er met doordachte inhoud een massa volk bereikt worden. Of indien je dat wenst, enkel een geselecteerd publiek.

Bij Randstad hebben ze de voordelen van de livestream helemaal begrepen. Voor het tweede jaar op rij kwamen ze aankloppen bij To The Point Events om 2022 te starten met een online Kick-Off event voor interne medewerkers. En uiteraard was ook Medialife van de partij voor de captatie en livestreaming, na jarenlange succesvolle samenwerkingen bij events.

De ideale locatie? De Studio’s van Corda Theater. De flexibiliteit van de studio’s geven de mogelijkheid om elk event op maat te bouwen. Een grote LED wall om je slides extra groot te presenteren vormt de blikvanger. Meerdere camerastandpunten, professionele belichting, kraakhelder geluid en inhoudelijke en technische ondersteuning maken het geheel af.

Corda Theater is meer dan een studio. Het biedt bedrijven een totaaloplossing om interactieve bedrijfstelevisie te creëren. In partnership met To The Point Events en Total-E zijn deze studio’s de perfecte locatie om je interne of externe communicatie, teambuildings, productvoorstellingen of keynotes naar een hoger niveau te tillen.

Ook voor Randstad was het een schot in de roos. Het werd een warm en authentiek programma, waarin live-beelden afgewisseld werden met vooraf opgenomen filmpjes. De key-note speeches van de management-leden werden de week voordien opgenomen, om alles op het moment zelf te combineren tot één vloeiend geheel.

De kijkers kregen de mogelijkheid om live vragen te stellen aan de Randstad-gezichten op het podium, wat uitstekend werkt voor een transparant beleid en om betrokkenheid te vergroten. Deze live interactie werd goed gesmaakt.

Tijdens zo’n event creëert Medialife alle mogelijkheden om de kijkers digitaal dichter bij elkaar en bij het event te brengen. En dit dankzij ons zelf ontworpen digitaal platform Tribespot. Dankzij chatfuncties, polls, een uitgebreide live quiz, de mogelijkheid om bestanden te downloaden of om video’s te bekijken, beleeft je publiek het online event veel intenser. Ook na het event kan je op TribeSpot de uitzending herbekijken of de PowerPoint-slides downloaden zodat je bedrijfsboodschap ook na het event blijft nazinderen.

Voor Randstad bestond het online event uit maar liefst vier simultane livestreams, in twee groepen en nogmaals onderverdeeld in twee landstalen. Geen enkel probleem, deze technische uitdagingen werden door ons naadloos ingebouwd in het digitaal platform.

Ben jij benieuwd hoe jouw verhaal of bedrijf de vruchten kan plukken van een livestream event? Of hoe dit mooi in beeld kan gebracht worden in Corda Theater? Je kan zelfs kiezen tussen een volledige online of hybride opstelling, met een combinatie van een online gedeelte en publiek. Corda Theater kan alvast tot 200 gasten ontvangen.

Wij zijn dus helemaal voorbereid om ook van jouw project een succes te maken!

Terug naar fotografie cases