Samen op de sofa in de supermarkt

Livestreams op uitdagende plekken. Ja graag! Op originele locaties? Oh ja! Zo streamden we in het verleden al vanuit een varende boot of een afgelegen boerderij. 

Waarom niet midden in een supermarkt, terwijl de winkelwagens rondrijden en klanten je nieuwsgierige blikken toewerpen? Zo bouwden we voor Buurtsuper, de UNIZO-organisatie voor zelfstandige supermarkten, een pop-up studio te midden van de winkelrekken in Willebroek. En gingen we twee keer live tijdens de openingsuren.

KLANT
Buurtsuper
JAAR
2023

Aanvullende services en processen binnen dit project

Livestream
Studio

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Verschillende klanten namen plaats op de sofa bij moderator Xavier Taveirne en deelden hun enthousiasme over de buurtwinkel. De buurtsuper speelt immers een enorm belangrijke rol in de lokale gemeenschap. Zo getuigden ook de werknemers en klanten op de sofa. Lokale verenigingen vertelden vol lof over de steun die ze van de winkel kregen. Deze unieke hybride livestream was een succes en het concept werd opgepikt in de media.

Livestreams en webinars maken al een tijd deel uit van ons Medialife-DNA. Vroeger waren live-uitzendingen éénrichtingsverkeer van de studio naar je kijker. Medialife is al enkele jaren expert in het creëren van digitale en interactieve formats. Live in een professionele studio of vanuit eender welke locatie. Steeds met een fris en creatief resultaat.

Terug naar fotografie cases