Voka Limburg: Onder de Sterren

Tijdens ‘Onder de Sterren’ van Voka Limburg hadden Limburgse topondernemers een geweldige avond vol inspiratie en netwerkmogelijkheden. Het hoogtepunt? De uitreiking van de prestigieuze Ondernemersprijs Herman Dessers, waar de meest innovatieve en invloedrijke ondernemers van Limburg in de spotlights stonden. Dit jaar was het extra bijzonder, want het was de 30ste editie van Onder de Sterren.

KLANT
Voka Limburg
JAAR
2024

Aanvullende services en processen binnen dit project

Drone
Event support
Live video
Photography
Video

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Wij legden deze bijzondere momenten vast. Van prachtige foto’s die de sfeer van de avond perfect vangen, tot een dynamische aftermovie die de energie en passie van het evenement weergeeft. Daarnaast zorgden we voor de content die tijdens het evenement te zien was, zoals de bumpers en de video’s van de genomineerden.Tijdens het event zorgden we ook voor de captatie en showcalling in samenwerking met Total e.

Het is slim om je event te laten vastleggen omdat je zo de unieke sfeer en hoogtepunten kunt herbeleven en delen met anderen. Professionele foto’s en video’s kunnen dienen als waardevolle marketingtools, versterken de branding van je evenement, en vergroten de betrokkenheid van je doelgroep. Bovendien creëer je blijvende herinneringen voor de deelnemers en kun je potentiële nieuwe deelnemers overtuigen om de volgende keer ook aanwezig te zijn.

Terug naar cases