And the award goes to…

Na vier maanden hard werk, was het op 30 maart tijd voor de apotheose: dé Limburgse jonge ondernemer van 2022-2023 werd gekozen! Vier talentvolle ondernemers werden genomineerd, maar er kon er slechts één de JCI award mee naar huis nemen. Tijdens deze prestigieuze wedstrijd werd beoordeeld wie op een doortastende manier meerwaarde en groei binnen Limburg realiseerde. Voor deze editie van de JCI award gingen we all the way! Met een team van 12 creatievelingen namen we het project op onze schouders, met een top resultaat als gevolg!

KLANT
JCI
JAAR
2023

Aanvullende services en processen binnen dit project

Animatie
Event support
Livestream
Photography
Video

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Om ervoor te zorgen dat het event op voorhand veel aandacht en interesse kreeg, gingen we met de creatie van de teaservideo en de campagne fotografie aan de slag. Daarbuiten verzorgden we voor elk van de vier genomineerden een mooie en overtuigende testimonial video, die duidelijk maakt waarom deze ondernemers terechte potentiële winnaars waren. Tijdens de grote avond waren we verantwoordelijk voor alle visuele elementen. Denk onder andere maar aan de captatie en fotografie van de volledige show. Op deze manier konden ook supporters en geïnteresseerden de volledige avond meevolgen, zelfs als ze niet fysiek aanwezig konden zijn.

Een event zonder aftermovie is echter zoals een café zonder bier, daarom creëerden we deze spetterende aftermovie! Zo konden de sfeer en hoogtepunten vastgehouden worden en achteraf worden gedeeld met een nog groter publiek.

Terug naar video cases