Mooz: Gestelde Lichamen Stad Genk

Op vrijdag 19 januari vond het evenement van de Gestelde Lichamen Stad Genk plaats. Het evenement vond plaats in een leegstaande loods op de Ford-site, een unieke locatie! De content die tijdens het evenement werd vertoond, werd verzorgd door Mooz en Medialife. 

We maakten verschillende video’s die tijdens het evenement afgespeeld werden.

KLANT
Mooz
JAAR
2024

Een video, waarin politieke figuren zoals Jo Brouns, Zuhal Demir en Lydia Peeters spraken over de inspanningen van de overheid op het gebied van de reconversie van de Ford-site. Ook bedrijven zoals H. Essers, Cretskens en Nippon kwamen aan bod. Ze deelden hun ervaringen over succesvolle samenwerkingen met de stad Genk. De video’s werden op LED-schermen in de zaal getoond, waardoor ze op een visueel aantrekkelijke manier werden overgebracht naar het publiek. 

Aanvullende services en processen binnen dit project

Artificial intelligence
Character design
Drone
Event support
Innovation
Video

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Aan het einde van het evenement hebben we een AI-versie van Einstein ingezet om de hele show samen te vatten. Deze AI-Einstein luisterde gedurende het hele evenement mee en creëerde op basis daarvan een overzichtelijke samenvatting van de belangrijkste hoogtepunten.

Een leuk intermezzo voor grote live-evenementen en bovendien toont het aan dat AI een waardevolle rol kan spelen bij het creëren van unieke ervaringen. Wij bij Medialife volgen de toepassingen van AI op de voet en zetten ons voortdurend in voor innovatieve oplossingen die de ervaring van evenementen verbeteren.

Terug naar cases