BMW Moments of Inspiration

Negen liveshows, 3000 gasten en een ongelooflijke 360° beleving. Dat is heel kort samengevat het BMW Moments of Inspiration event dat van 19 tot en met 27 april plaatsvond bij BMW in Bornem.

Tijdens deze avonden konden de genodigden niet enkel genieten van een heerlijke beleving op sterrenniveau (dat mag je letterlijk nemen), maar vooral van een magnifieke show. Het spel zat meteen op de wagen dankzij de grootse, spectaculaire 360° beleving met als apotheose de exclusieve line-up van de nieuwste BMW-modellen.

KLANT
BMW
JAAR
2022

Aanvullende services en processen binnen dit project

360° experience
Animatie
Drone
Event support
Live video
Photography

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Totaal ervaring dankzij 360° content creatie

Klanten konden op uitnodiging van BMW concessiehouders in première deze nieuwe modellen in het luxe-segment ervaren. Daarnaast werden de deuren wagenwijd opengezet om nieuwe ideeën te ontdekken voor een duurzame maar toch luxueuze en verfijnde levensstijl.

Aankomende gasten kregen een ware rode loper behandeling. Ze passeerden de Moments of Inspiration wall en werden daar gefotografeerd. Deze foto’s verschenen aan het slot van het event op de schermen, voor een echt VIP-gevoel.

We zorgden voor een totaal ervaring met onze 360° content creatie. Opnames bij de sterrenchefs, waarin ze haarfijn vertelden over de gerechten, gebeurden op voorhand maar werden voor elk gerecht getoont, zodat de chef iedereen persoonlijk kon toespreken. De echte sterren bevonden zich echter op de catwalk. Hier werden de gasten getrakteerd op een exclusief defilé met de allernieuwste BMW modellen, met als neusje van de zalm de uitvoering van de M850i Gran Coupé door de Amerikaanse artiest Jeff Koons.

Door de ogen van een drone

Tijdens het hele event waren er prachtige animaties te zien, die naadloos aansloten en haarfijn te zien waren op de twee enorme schermen met 8k resolutie. Buiten de BMW-voertuigen was de hoofdrol van de show weggelegd voor onze FPV drone, die rond het publiek en de hele arena vloog om met een live feed alles te tonen op de schermen. Ook de opening performance werd zo fantastisch in beeld gebracht.

Het event liep op wieltjes en dat was niet verwonderlijk dankzij de hechte samenwerking tussen The Oval Office, Sense AV en Medialife. We zijn heel dankbaar dat we de video opnames, animaties, bumpers, rode loper fotografie en aftermovie voor onze rekening mochten nemen. Hieronder kan je alvast enkele impressies van het event vinden.

Terug naar video cases