Nieuwjaarsinvitito Voka Limburg 2024

Een evenement is meer dan gewoon een bijeenkomst. Het is een kans om een blijvende indruk na te laten en een positieve ervaring te creëren. Met dat in het achterhoofd pakte Voka Limburg groots uit tijdens hun jaarlijkse nieuwjaarsinvitito. Als contentpartner kozen ze voor Medialife. We verzorgden zowel content voor tijdens als na de nieuwjaarsinvitito. Ontdek wat we allemaal realiseerden.

Enkele dagen voor “the big day” maakten we voor Voka een corporate video voor het jaar 2024.

KLANT
Voka Limburg
JAAR
2024

In de video wordt het verhaal van Voka verteld. In een korte maar krachtige boodschap worden de principes van Voka aangehaald en wordt er uitgelegd wat Voka voor ondernemers kan betekenen. Een leuke en dynamische video die tijdens het event afgespeeld werd. Voka kan de corporate video na de nieuwjaarsinvitito ook voor andere doeleinden gebruiken. Denk maar aan de website, sociale mediakanalen, nieuwsbrieven, … .

Aanvullende services en processen binnen dit project

Animatie
Artificial intelligence
Drone
Event support
Innovation
Photobooth
Video

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

De beleving van het event startte al aan de inkom van de TRIXXO arena. Dankzij onze expertise op het gebied van kunstmatige intelligentie ontwikkelden we in samenwerking met Hands een matchmaker voor ondernemers. De 2600 gasten van de nieuwjaarsinvitito werden bij het binnenkomen door AI gematched met 3 waardevolle aanwezige netwerkcontacten. Een unieke gelegenheid om niet alleen te netwerken, maar ook om potentiële samenwerkingen en zakelijke kansen te ontdekken.

Team Live zorgde voor de captatie tijdens de nieuwjaarsinvitito. De op voorhand gemaakte content werd op het juiste moment getoond en ook de live content toonden we op de grote LED-schermen aan het podium. Dit in samenwerking met Total E.

Team fotografie was natuurlijk ook aanwezig tijdens de nieuwjaarsinvitito. Zo konden de gasten terecht bij onze photobooth voor een leuk aandenken aan de avond. In onze gepersonaliseerde photobooth konden ze namelijk een coverfoto laten maken. Na het maken van de foto kozen ze zelf de cover en kregen ze niet veel later de foto in hun mailbox. Dit zorgt niet alleen voor een persoonlijke ervaring, maar bevordert ook de online aanwezigheid van Voka, omdat deelnemers hun leuke coverfoto’s delen op hun sociale mediakanalen.

Aftermovie

Onze fotografen stonden ook elders in de TRIXXO arena klaar om leuke sfeerbeelden van de gasten te maken. Daarnaast maakte onze videograaf leuke beelden voor de aftermovie.

Digital twin

De nieuwjaarsinvitito was een succes! Om de gasten te bedanken maakten we voor Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka Limburg, een Digital Twin. Met deze Digital Twin maakten we een toffe video die Johann en Voka Limburg na de nieuwjaarsinvitito op zijn kanalen konden delen.

Terug naar cases