TEDxUHasselt 2024

TEDxUHasselt 2024 koos voor Medialife als content partner tijdens hun Butterfly Effect event: een avond boordevol stimulerende gesprekken en vernieuwende ideeën. Ons team was constant in actie: we vingen elk onvergetelijk moment op camera, van de inspirerende toespraken tot de levendige interacties onder de aanwezigen. Met onze photobooth creëerden we een speelse en energieke hoek waar deelnemers leuke herinneringen konden vastleggen.

We zijn bijzonder trots op de aftermovie die we produceerden; deze bruisende samenvatting van de avond vat perfect de sfeer en het enthousiasme van het evenement samen. De video belicht niet alleen de hoogtepunten, maar dompelt de kijker ook onder in de diepe conversaties en de bruisende atmosfeer die zo typerend waren voor TEDxUHasselt 2024.

KLANT
TEDx UHasselt
JAAR
2024

We verzorgden ook de videocaptatie doorheen het event, waarmee we elke lezing en elk bijzonder moment professioneel vastlegden. TEDxUHasselt was een uitgelezen kans om te duiken in baanbrekende ideeën en te netwerken met fascinerende, invloedrijke mensen. Het was een avond die ongetwijfeld nog lang zal nazinderen bij iedereen die erbij was.

Aanvullende services en processen binnen dit project

Event support
Live video
Photography
Photobooth
Video
Terug naar cases