AlterEyes: Big shots!

Onze buren AlterEyes kondigen met trots de lancering van hun nieuwste VR-game aan. Deze game biedt spelers een meeslepende ervaring met de nieuwste VR-brillen en gadgets. Om deze revolutionaire game te introduceren, hebben wij voor AlterEyes een aankondigingsvideo gemaakt.

Met de hulp van AI brachten we de video naar een hoger niveau. We voegden elementen en effecten toe die de kijkers een voorproefje geven van de ongekende ervaring die de game biedt, zonder dat deze elementen fysiek aanwezig waren tijdens de opnames. Dit heeft niet alleen de creatieve mogelijkheden van de video vergroot, maar ook de betoverende wereld van de game tot leven gebracht. Kan jij de elementen terugvinden?

KLANT
AlterEyes
JAAR
2024

Aanvullende services en processen binnen dit project

Animatie
Artificial intelligence
Casting
Video
Virtual world

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Het gebruik van een video om een nieuw product te lanceren, zoals een game, heeft aanzienlijke voordelen. Video’s kunnen complexe informatie op een eenvoudige en toegankelijke manier overbrengen, waardoor potentiële gebruikers snel de unieke kenmerken van het product kunnen begrijpen. In het geval van VR-gaming, waar de ervaring moeilijk in woorden te vatten is, biedt een video de perfecte manier om de meeslepende en interactieve aspecten van het spel te demonstreren, waardoor kijkers een glimp opvangen van de magische wereld die hen te wachten staat.

Terug naar cases