FTI stadsfestival

In maart zal Hasselt transformeren in het epicentrum van duurzaamheid en innovatie, als voorbode van wat de toekomst ons zou kunnen brengen. Flanders Technology and Innovation (FTI) organiseert een stadsfestival dat de schijnwerpers richt op Hasselt als een regio van vooruitgang en vernieuwing.

KLANT
Flanders Technology and Innovation (FTI)
JAAR
2024

Aanvullende services en processen binnen dit project

Artificial intelligence
Innovation
Video
Virtual world

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Om het festival aan te kondigen, hebben we een unieke video gecreëerd in samenwerking met VITO (een Vlaamse onafhankelijke onderzoeksorganisatie op het gebied van cleantech en duurzame ontwikkeling) en Shaved Monkey. 

Door de inzet van geavanceerde deepfaketechnologie zijn we erin geslaagd om een meeslepende blik te werpen op hoe Hasselt en Genk er in 60 jaar uit zouden kunnen zien. In de video zie je namelijk de achterkleinkinderen van enkele Limburgse persoonlijkheden, waaronder Dana Winner, Stijn Meuris en Erman Demicri. 

Deze toekomstige generatie spreekt hun dank uit aan de generaties voor hen. Ze erkennen de inspanningen en de vooruitgang die hun voorouders hebben geboekt op het gebied van duurzaamheid en technologische innovatie, waardoor de basis werd gelegd voor de wereld waarin zij nu leven.

Een krachtige campagne voor de aankondiging van het FTI stadsfestival dat zal doorgaan van 16 tot 21 maart 2024.

Terug naar cases