RCA: Bayer waarden

In samenwerking met RCA maakten we voor Bayer, een toonaangevend bedrijf in biotechnologie, gewasbescherming en geneesmiddelen, inspirerende video’s die ons laten zien hoe zij bijdragen aan een betere toekomst. De boodschap van de video’s is duidelijk: ontdek de #forbetter / meerwaarde van Bayer voor eindgebruikers.

De twee sectoren waarin Bayer een prominente rol speelt, komen in de video’s aan bod. In de eerste video staat de landbouwsector centraal. Bayer ondersteunt boeren en stelt hen in staat om efficiënter te werken en betere oogsten te realiseren.

KLANT
RCA
JAAR
2023

De tweede video richt zich op de gezondheidszorg en laat zien hoe Bayer bijdraagt aan het verlengen van actieve levens. De video legt de connectie tussen mensen die van het leven genieten en de producten en diensten van Bayer die hen daartoe in staat stellen. Het toont hoe Bayer een rol speelt in het mogelijk maken van deze gelukkige momenten.

Bayer laat met deze video’s zien dat technologie en advies niet alleen de landbouwsector en de gezondheidszorg verbeteren, maar ook ons dagelijks leven verrijken. Ze dragen bij aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Het tonen van de impact van je bedrijf via video is een slimme zet. Dit omdat het niet alleen draait om de verkoop, maar ook om het opbouwen van relaties en het creëren van een positief imago.

Wil je ook de impact van jouw bedrijf via video laten zien? Wij staan klaar om je te helpen, van het concept tot het eindresultaat.

Terug naar video cases