Telluria en de 3 biggetjes 🐷

Voor Telluria, een eenvoudig te installeren stalen bouwsysteem, hebben we enkele leuke animatiefilmpjes gemaakt. In de animatiefilmpjes worden de voordelen van een Telluria tuinhuisje toegelicht. De animatiefilmpjes zijn gebaseerd op het sprookje van de drie biggetjes.

KLANT
Telluria
JAAR
2023

In een door ons geanimeerde wereld zien we de drie biggetjes in hun tuinhuisje, terwijl de wolf buiten op hen wacht. Hun tuinhuisje kan de wolf niet tegenhouden. Gelukkig biedt een Telluria tuinhuisje de oplossing en kunnen ze de wolf succesvol afschrikken.

Het gebruik van animatie voegt variatie toe aan de content van Telluria en spreekt een breder publiek aan. Mensen onthouden grappige content beter dan droge, zakelijke informatie. Als je een boodschap wilt overbrengen of informatie wilt delen, is de kans groter dat mensen het onthouden als het gepresenteerd wordt met een dosis humor.

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Telluria wilde deze filmpjes graag gebruiken op hun sociale media. Daarom hebben we gezorgd voor verschillende formaten: 1080×1080 px om het filmpje op Instagram te posten; 1920×1080 px voor LinkedIn en Facebook; en 1080×1920 px voor Instagram Reels, stories en TikTok.

Wij zijn fan van het resultaat! Jij ook?

Terug naar cases