Water en PXL staan beide voor groei

Samen met Hogeschool PXL Hasselt maakten we deze krachtige video -vanuit pure poëzie- die de sterktes en waarden van deze uitmuntende hogeschool benadrukt. Onze cameracrew ging op pad om beelden te verzamelen die deze boodschap versterken. Er werd een duidelijke vergelijking gemaakt met een krachtige, kronkelende rivier en het inspirerende onderwijsinstituut.

KLANT
PXL
JAAR
2023

Door Medialife uitgevoerd binnen dit project / doorlopen traject

Storyboard
Character design
Animatie
Voice over

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Beelden van verschillende campussen en ijverige studenten worden afgewisseld met korte shots van de Demer. De collega’s en junior collega’s illustreren het veelzijdige studentenbestaan aan de PXL hogeschool. Doorheen de video worden verschillende drone shots gebruikt. Deze vliegende camera’s kunnen beelden vastleggen vanuit een uniek perspectief en geven de kijker letterlijk een ander beeld over hoe we een ruimte of gebied ervaren.

Maar ook muziek en geluid spelen een belangrijke rol in video’s. Daarom zorgde ons montageteam voor rustgevende geluiden die de sterke voice-over van algemeen directeur Ben Lambrechts begeleiden. De directeur legt de analogie tussen de Demer en de hogeschool uit: verschillende (eco)systemen verbinden, en door middel van verschillende netwerken wordt deze stroom sterker en breder. Een wereld die altijd in beweging is en evolueert. En net zoals de rivier uiteindelijk uitmondt in de zee, trekken ook studenten van de hogeschool op (buitenlandse) stage of de professionele wereld in. Gedragen en voortgestuwd door de PXL X-factor.

Terug naar video cases