Een mooi verhaal van Belisol Nederland

Onlangs hebben wij een mooi verhaal van Belisol Nederland mogen vastleggen. Belisol Nederland bedacht ‘de Belisol make-over’ om mensen die het moeilijk hebben in de bloemetjes te zetten.

Consumenten kregen de kans om iemand te nomineren die een geweldige beloning verdiende: nieuwe ramen en deuren van Belisol ter waarde van maximaal €10.000. De respons op deze actie was groot. Meer dan honderd hartverwarmende verhalen stroomden binnen.

KLANT
Belisol Nederland
JAAR
2023

Uiteindelijk sprong het verhaal van Onima eruit. Onima nomineerde haar man, Jeroen, voor de Belisol make-over. Jeroen is al jarenlang de steunpilaar van zijn familie. Hij heeft de zware taak van mantelzorger op zich genomen voor zijn ouders, die beiden worstelen met dementie.

Om het goede nieuws met Onima te delen, kwam Belisol Nederland bij Medialife aan de deur kloppen. Ze wilden dit mooie verhaal vastleggen. De nietsvermoedende Onima werd uitgenodigd in de Belisol showroom in Apeldoorn om haar verhaal te doen. Tijdens dit interview komt ze te weten dat ze de make-over gewonnen heeft.

Een prachtig verhaal dat dankzij deze video verspreid kan worden. De emoties van Onima en haar man werden op een zeer spontane manier vastgelegd, wat de video echt authentiek maakt.

Terug naar cases