Testimonials voor exxtra

Sinds 2018 maakt exxtra, een toonaangevend deeleconomieplatform, een groot verschil in het leven van PAB/PVB-houders en hun assistenten. Bij Medialife hadden we de eer om de krachtige impact van hun werk vast te leggen in inspirerende testimonial video’s.

In de schijnwerpers staan Emma en Robin, een inspirerend duo dat al enkele jaren zelfstandig samenwoont. Dankzij exxtra hebben zij hun assistent Quinten ontmoet, die hen helpt om met hun eigen wagen leuke uitstapjes te maken. De chemie tussen hen is echt geweldig om te zien en brengt het hart van exxtra’s missie in beeld.

De video zelf is een pareltje: trage, spontane en vooral kleurrijke beelden die de echte emoties en het alledaagse plezier van Emma, Robin en Quinten vangen. Hun verhalen zijn oprecht en raken je recht in het hart.

KLANT
exxtra
JAAR
2024

Daarnaast maakten we ook een video over het verhaal van Danaë, wiens mama en papa ook assistent zijn geworden via Exxtra. Deze aanvullende video geeft een dieper inzicht in hoe ons platform assistenten en gezinnen samenbrengt.

Kijk en neem een kijkje in het leven van deze bijzondere mensen, ondersteund door de fantastische diensten van exxtra. Deze video’s zijn niet alleen een weergave van hun dagelijks leven, maar ook een viering van de mogelijkheden die het platform biedt.

Tijdens het maken van deze video hebben we ook foto’s gemaakt van Emma, Robin en Quinten. Deze foto’s kan exxtra gebruiken op de website en hun socials om zo de video’s crossmediaal in te zetten en om meerdere keren over het onderwerp te kunnen posten en te verwijzen naar de video’s.

Terug naar cases