Brandschone branding

Door een verlangen te creëren of een oplossing te bieden voor het probleem van de kijker kan een reclamevideo een neutrale attitude ombuigen naar een positieve. Laat je boodschap aansluiten op de wensen van je doelgroep, kies de juiste kanalen en succes gegarandeerd.

KLANT
RCA
JAAR
2022

In opdracht van RCA maakten we zo’n reclamevideo voor Wibra. We presenteren poetsmiddel Dasty als oplossing voor een vuile auto. Op een zeer doelgerichte en enthousiaste manier zien we twee personages naar een wel heel smerige auto toestappen, gewapend met het poetsmiddel. Tot zichtbaar ongeloof van bijstanders werken ze op een zeer vlotte en energierijke manier de smurrie van de auto weg. Na een high five wordt het product, logo en boodschap op een organische manier in beeld gebracht, voordat de echte call-to-action aan het einde van de video verschijnt.

Voor de verschillende social media kanalen maakten we ook verschillende afgeleiden, waar een bank en een vuilnisbak werden gepoetst. Aangepaste formaten, kortere duur maar nog steeds een duidelijke boodschap en call-to-action.

Terug naar video cases