Onze filmcrew op Spaanse bodem

Voor Xior, een Belgische vastgoedmaatschappij gespecialiseerd in studentenhuisvesting, maakten we deze prachtige video over hun mooie studentenhuizen. Door de strategische en slimme aanpak van Xior, bieden ze ondertussen verblijfplaatsen aan ver over de Belgische grenzen. Om deze buitenlandse vestigingen goed in beeld te brengen, gingen we samen met Xior ambassadeur Toon de accommodaties in Spanje gaan bezoeken.

KLANT
Xior
JAAR
2023

Aanvullende services en processen binnen dit project

Drone

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Onze crew reisde mee doorheen verschillende Spaanse steden waar Xior actief is. We zorgden telkens voor mooie shots, waar de troeven van de accommodaties duidelijk in beeld kwamen. Daarnaast zorgden we ook voor adembenemende sfeerbeelden met droneshots en heldere interviews. Zo kreeg de video naast een duidelijke boodschap ook een aantrekkelijk jasje en nemen we de kijker mee naar Spanje.

Waarom we onze drones door het Spaanse luchtruim lieten vliegen? Een drone maakt vanaf grote hoogte spectaculaire beelden die meteen de aandacht van de kijker trekken. Het vliegende toestel legt beelden vanuit een uniek en prachtig standpunt vast. Deze shots worden daarom nog altijd als luxe toevoeging aan je video gezien. Een leuke toevoeging en essentieel om de studentenhuizen volledig voor te stellen.

Terug naar video cases