Ondernemers Voor een Warm België

Bij Medialife zetten we ons graag in om verhalen te vertellen die ertoe doen. Onlangs produceerden we een reeks inspirerende video’s voor “Ondernemers Voor een Warm België”, een initiatief dat ons nauw aan het hart ligt. Deze organisatie streeft ernaar om iedereen, vooral kinderen, gelijke kansen te bieden op ontwikkeling. Ze focussen op drie cruciale domeinen: onderwijs, voeding en cultuur, waarbij ze zorgvuldig projecten selecteren om financieel en logistiek te ondersteunen.

In onze reeks van zeven video’s belichten we diverse bedrijven toe die elk op hun eigen manier bijdragen aan de strijd tegen kansarmoede. We stellen vragen over de specifieke acties die deze bedrijven ondernemen om een verschil te maken in de gemeenschap.

KLANT
Ondernemers voor een warm België
JAAR
2024

Aanvullende services en processen binnen dit project

Drone
Video

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Zo zien we bijvoorbeeld hoe Corda Campus laptops inzamelt, een essentiële tool voor educatie in deze digitale tijd. Hestia, bekend om hun vastgoedprojecten, draagt bij door meubels en andere inboedel te doneren van panden die ze renoveren of verkopen.

Spar Lambrechts toont hun betrokkenheid door producten die hun houdbaarheidsdatum naderen te schenken aan lokale organisaties in Tongeren. Deze organisaties zorgen vervolgens voor de distributie aan zij die het het meest nodig hebben.

Office Center, met hun focus op ondernemerschap, heeft een natuurlijke affiniteit met “Ondernemers voor een Warm België”. Ze hebben een partnerschap opgezet en organiseren evenementen zoals afterworks en lunchmeetings om het project toe te lichten en andere ondernemers aan te moedigen om bij te dragen.

Quiso zet zich in voor projecten die kinderarmoede bestrijden, zoals het ondersteunen van weeskinderen in Oekraïne. Ze werken samen met “Ondernemers voor een Warm België” voor de actie rond lege brooddozen en bieden klanten de mogelijkheid om aan het einde van hun aankoopproces een donatie te doen.

Royal Crown, ten slotte, ondersteunt ook “Ondernemers voor een Warm België”, waarmee ze hun engagement voor de gemeenschap en een warmer België tonen.

Wij zijn trots dat we ons steentje kunnen bijdragen aan dit prachtige initiatief. Het was fijn om deze video’s te mogen maken en zo andere ondernemers te inspireren. Samen bouwen we aan een warmer, inclusievere wereld waar iedereen de kans krijgt om te groeien en zich te ontwikkelen.

Terug naar cases