Een nationale campagne voor Voka

Heb jij de billboards van Voka al gespot langs de weg? In samenwerking met Hands mochten wij deze campagnebeelden maken. “Da’s goede zaken doen” is een nationale campagne van Voka met als doel de Vlaamse ondernemingen te inspireren en ondersteunen. Aan de hand van foto en video lanceerde Voka deze campagne eind augustus.

Ondernemen is meer dan omzet draaien. Het draait niet alleen om het laten groeien van een onderneming, maar ook om het laten bloeien van alles en iedereen eromheen. Om deze boodschap over te brengen, hebben we een combinatie van foto en video ingezet. We gingen langs bij 7 bedrijven met elk hun eigen ondernemersverhaal.

KLANT
Hands
JAAR
2023

Aanvullende services en processen binnen dit project

Photography
Video
Voice over

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

In de video’s komen 7 ondernemers aan bod die hun betekenis geven aan goede zaken doen. We combineren ruime beelden met close-ups om te zorgen voor dynamiek in de video. Daarnaast hebben we ook soundbytes toegevoegd die de beelden versterken. We maakten Reel en TikTok afgeleiden zodat Voka de video’s op meerdere kanalen kan inzetten.

We organiseerden telkens een fotoshoot van de deelnemende ondernemers. Deze worden gebruikt op grote billboards verspreid over heel Vlaanderen. De billboards ondersteunen de campagnevideo’s en zorgen voor een groot bereik. Voka kan de foto’s gebruiken voor advertenties, de website en sociale media.

Terug naar cases