Move4kids

Vzw Kids4kids lanceerde een campagne voor hun nieuw initiatief Move4kids. Samen met topsporters Hans Van Alphen, Kim Gevaert, Rani Rosius en Tia Hellebaut trommelen ze kinderen op om deel te nemen aan hun sportevenementen.

Met Move4kids geven ze kinderen en jongeren de kans om op een sportieve manier andere kinderen met minder geluk te helpen. Dit omdat elk kind de kans moet krijgen om te kunnen sporten. Aan de hand van leuke en laagdrempelige sportdagen zamelen ze geld in voor SOS kinderdorpen. Deze organisatie zorgt ervoor dat elk kind in een liefdevolle omgeving kan opgroeien.

KLANT
Kids4kids
JAAR
2023

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Initiatieven als deze ondersteunt Medialife maar al te graag. Samen met de begeleiding van Stijn Coninx creëerden we een leuke campagnevideo voor Kids4kids. De combinatie van close-ups en dronebeelden zorgt voor een dynamische campagnevideo met een duidelijke boodschap.

Een campagnevideo is een krachtig instrument om een boodschap over te brengen en een specifiek doel te bereiken. Wil jij je campagne ook ondersteunen met een filmpje? Wij denken mee en helpen je graag verder!

Terug naar video cases