Corda Arena teaser

De Corda Arena, een monument van de toekomst, staat op het punt de digitale en fysieke wereld op een manier samen te brengen zoals nooit tevoren.

Met een oppervlakte van maar liefst 10.000 m², belooft de Corda Arena niet alleen de eerste, maar ook de grootste digitale arena van het vasteland te worden.

Om dit grootse project te lanceren kwam Corda Campus aan onze deur kloppen. Ze wilden een spectaculaire teaser video over de Corda Arena om mensen warm te maken voor deze toch wel unieke evenementenhal.

KLANT
Corda Campus
JAAR
2024

Aanvullende services en processen binnen dit project

3D
Animatie
Artificial intelligence
Drone
Innovation
Video
Virtual world

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Met geavanceerde animaties, adembenemende hologrammen en 3D-effecten nemen we je mee op een reis waarin het digitale en fysieke samensmelten. Deze high-tech productie, doordrenkt met de nieuwste digitale snufjes, biedt een voorproefje van de ongekende mogelijkheden die de arena te bieden heeft.

De arena wordt uitgerust met state-of-the-art streamings- en broadcastingsystemen, waardoor evenementen een wereldwijd publiek kunnen bereiken. Van grote Europese kampioenschappen in nichesporten tot esports, de Corda Arena is klaar om het centrum te worden van grootse evenementen.

Terug naar cases