Bij-drijfsvideo

Via een bedrijfsfilm vertellen we jouw verhaal op een meeslepende manier. Aan de hand van sterke visuele storytelling trekken we de aandacht van de kijker. Met daarbij een sterke focus op het verhaal en de missie van jouw bedrijf.

Dit deden we voor Melexis, ontwerper van micro-elektronische oplossingen. Hun technologie zorgt ervoor dat onze maatschappij alsmaar slimmer, veiliger en groener wordt.

KLANT
Melexis
JAAR
2022

Aanvullende services en processen binnen dit project

3D
Animatie
Video

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

De video toont hoe deze technologie verweven wordt in een bruisende stad en zet de werknemers van Melexis op de kaart. Voor deze film hebben we heel wat kilometers afgereden. Van Antwerpen tot Rotterdam en van België tot gans Europa. Dit om een globaal beeld van de werknemers, het bedrijf en hun technologie op een duidelijke manier naar voren te brengen. De overgangen, en op die manier de rode draad, worden in stand gehouden door middel van een geanimeerde bij. Zo wordt de analogie tussen de technologie van Melexis en dit productief beestje als maar duidelijker.

Je kan dus wel zeggen dat het geheel een sterk staaltje animatie en visual effects bevat. Iets waar wij als Medialife zeer trots op zijn.

Terug naar video cases