The Belgian

Heartbeat 🖤💛❤️

Het kloppende hart van de Red Flames en de Rode Duivels? Dat moeten de supporters wel zijn! Proximus bedacht een leuk intermezzo om tijdens wedstrijden in het voetbalstadion uit te voeren: twee keer klappen in de handen, 1 keer op de borst. Zo is “The Belgian Heartbeat” te horen over heel het stadion. Om dit concept visueel uit te werken schakelden ze The Oval Office in.

Samen creëerden we een nieuwe countdown video voor in het voetbalstadion. Deze video wordt afgespeeld wanneer de spelers van de Red Flames of de Rode Duivels het veld betreden. Een video die de harten van de Belgische supporters sneller doet kloppen. Om ervoor te zorgen dat de supporters actief deelnemen aan “The Belgian Heartbeat”, maakten we samen een tutorial met eenvoudige stappen om de Belgian Heartbeat uit te voeren. Zo kunnen supporters meedoen, zowel in het stadion als thuis voor de tv.

KLANT
The Oval Office
JAAR
2023

Aanvullende services en processen binnen dit project

Animatie
Tutorials
Voice over

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

De shoot vond plaats in het oefencomplex van de Red Flames en de Rode Duivels in Tubeke. We maakten gebruik van een blackbox en verschillende kleuren lichten passend bij de deelnemende merken. Alle spelers kwamen aan bod in hun nieuwe wedstrijdoutfits. Daarna werden er ook nog animatie-elementen aan de video toegevoegd. Het resultaat is een reeks krachtige beelden die de supporters in de juiste stemming brengen en hen verbinden met de spelers.

Benieuwd hoe we een tutorial voor jouw bedrijf kunnen uitwerken?

Terug naar cases