Bedrijfsfilm Pami

Onze klant Liswood & Tache contacteerde ons om hun klant, Pami, in the spotlight te zetten. Pami ontwerpt kantoorconcepten en realiseert werkomgevingen. Het leek ons doeltreffend om een visueel element toe te voegen aan hun digitale aanwezigheid. Cue een originele bedrijfsfilm.

KLANT
Liswood & Tache
JAAR
2022

Om de kernwaarden van Pami duidelijk te communiceren zorgen we ervoor dat het warme en menselijke aspect de rode draad doorheen de video is. Centraal hierin is de slogan ‘Human centered, company branded’. Daarnaast streeft Pami naar naar innovatie en kwaliteit in hun producten, die zowel functioneel, aantrekkelijk, duurzaam als ergonomisch zijn.

Om al deze aspecten op een filmistische manier te integreren werken we met sfeervolle beelden, meeslepende muziek en mooie dronebeelden.

Doorheen de video wordt er verteld over de verschillende takken van het bedrijf: sales, architect, productie en projectmanagement.

De bedrijfsfilm vatte de waarden en normen van het familiebedrijf samen, terwijl de innovatie en kwaliteit van hun producten geshowcased werden. Geslaagd dus.

Terug naar video cases