Employer branding video voor Jacobs Beveiliging

In samenwerking met Intermedia hebben we een employer branding video gecreëerd voor Jacobs Beveiliging. Het doel van deze video? Een levendig beeld schetsen van de troeven en de werksfeer binnen het bedrijf, met als ultiem doel potentiële kandidaten aan te moedigen de openstaande vacatures te bekijken en zelfs te solliciteren.

Wat deze video uniek maakt, is het gebruik van de eigen collega’s van Jacobs Beveiliging. Door hen in beeld te brengen, krijgen kijkers niet alleen een helder inzicht in wat ze doen, maar ook in wie ze zijn en de bedrijfscultuur waarin ze gedijen.

De troeven van Jacobs Beveiliging worden zorgvuldig belicht in de video. Van de familiaire sfeer tot gestructureerde werkprocessen, geautomatiseerde workflows, overlegmomenten, goed gedocumenteerde installatie dossiers tot ingerichte camionettes voor techniekers – alles komt aan bod.

KLANT
Intermedia Contentmakers
JAAR
2023

Aanvullende services en processen binnen dit project

Video
Drone
Voice over

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

We kozen ervoor om de video algemeen te houden zodat Jacobs Beveiliging het voor een langere tijd kan gebruiken. De resulterende video is kort maar krachtig en dus geschikt voor sociale media campagnes voor eender welke vacature.

Waarom zou een bedrijf ook moeten investeren in employer branding content? Omdat het niet alleen dient als een effectief wervingsinstrument, maar ook de bedrijfscultuur, waarden en voordelen benadrukt. Een sterke employer branding versterkt niet alleen de interne teamgeest maar trekt ook talent aan dat zich in lijn voelt met de bedrijfsidentiteit. Het vergroot de zichtbaarheid op de arbeidsmarkt en zorgt voor een positieve indruk bij zowel bestaande als potentiële werknemers.

Terug naar cases