Mathieu Gijbels: Wat doet gij nu eigenlijk?

Ontdek de job van de calculators bij Mathieu Gijbels in de nieuwste aflevering van hun digitale programma “Wat doet gij nu eigenlijk?”.

Aflevering 3 neemt je mee achter de schermen bij enkele calculators die plaatsnamen op onze regisseursstoelen. Klaar om in de schijnwerpers te staan, beantwoordden ze een mix van vragen – van grappige en luchtige tot diepgaande en uitdagende – die je normaal niet durft te stellen.

KLANT
Mathieu Gijbels
JAAR
2023 – 2024

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Naast de volledige aflevering hebben we verschillende snippets gecreëerd die perfect zijn voor sociale media. Deze korte, leuke fragmenten zijn gemaakt om de nieuwsgierigheid op te wekken en kijkers aan te moedigen de volledige aflevering te bekijken. Deze snippets zijn beschikbaar in zowel 9×16 als 16×9 formaat en passen moeiteloos op verschillende platforms. Ze werken perfect voor Instagram Stories, Reels en traditionele Facebook-posts.

Ben je benieuwd naar de eerdere afleveringen? Neem ook een kijkje naar aflevering 1 en 2 van vorig jaar. In deze afleveringen werden de projectleiders en monteurs van Mathieu Gijbels ondervraagd.

Terug naar cases