Erg goed Erfgoed

De Onroerenderfgoedprijs zet pareltjes op het vlak van bouwkundig, landschappelijk of archeologisch erfgoed in de kijker. Ook mensen die dit met hart en ziel beheren worden in de bloemetjes gezet. Het agentschap Onroerend Erfgoed koestert de geschiedenis en zorgt ervoor dat iedereen kan meegenieten van deze architecturale schoonheid. Daar droegen we met plezier ons steentje aan bij!

KLANT
Het agentschap Onroerend Erfgoed
JAAR
2022

Aanvullende services en processen binnen dit project

Drone

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Voor de drie genomineerde erfgoedprojecten (Het Steen in Antwerpen, de Sint-Odulphuskerk in Borgloon en de Oude stadsfeestzaal in Mechelen) realiseerde we telkens een video. Deze video’s tonen de schoonheid van het project, samen met een woordje uitleg door de verantwoordelijke hiervan. Natuurlijk voorzagen we ook korte teasers voor social media, zodat kijkers alvast warm gemaakt werden voor de prijsuitreiking.

In de video’s worden de projecten zelf dynamisch vastgelegd door dronebeelden, close-ups en sfeerbeelden van het gebouw. De interviews gebeuren deels voor de camera en deels met beelden van het project, zodat het beeld bij het woord gevoegd kan worden.

Terug naar video cases