Employer Branding

Laat zien waarom jij de beste bent!

Hoe maak je jouw bedrijf aantrekkelijk voor toekomstige werknemers? Met een toffe werksfeer, een eerlijke verloning en een krachtig employer branding video natuurlijk!

De arbeidsmarkt wordt steeds concurrerender, daarom is het nu belangrijker dan ooit om te investeren in een sterke employer branding. Het laat immers zien wie jij bent als bedrijf, wat je waarden zijn en waarom mensen graag voor jou zouden willen werken. Dit zorgt niet alleen voor een positieve reputatie, maar ook voor meer kwalitatieve kandidaten die zich aangetrokken voelen tot jouw organisatie.

Maar hoe doe je dit concreet? Een employer branding video is dé ideale manier om je boodschap op een onvergetelijke en aansprekende manier over te brengen. Met beelden en geluid kun je de sfeer en cultuur binnen jouw bedrijf tot leven brengen. Dit geeft enerzijds een gezicht aan jouw bedrijf en producten voor je klanten en partners. Anderzijds kunnen toekomstige werknemers zo ervaren hoe het is om bij jouw organisatie te werken.

Zo’n employer branding video kan je op een aantal verschillende manieren inzetten. Op je website, social media kanalen, dedicated vacature pagina’s, of je kan hem zelfs tonen tijdens sollicitatiegesprekken.

Dat klinkt misschien technisch, maar de meeste mensen kennen een actueel voorbeeld uit de praktijk. Denk aan Google Lens, die tekst of afbeeldingen uit je foto’s herkent, DALL-E, die visuele beelden creëert op basis van geschreven teksten of ChatGPT, de meest bekende slimme chatbox tot nu toe. Deze programma’s hebben inmiddels bij miljoenen mensen wereldwijd gezorgd voor een aanzienlijke boost in productiviteit en efficiëntie.