Livestreams

voor jouw perfecte doelgroep

Livestreams en webinars hebben hun plaats in het dagelijkse bedrijfsleven gevonden. Ze bieden je publiek een ideale mix van informatie, interactie en entertainment aan op een laagdrempelige manier. Of het nu gaat om een webinar, interview, online show of een presentatie, livestreaming stelt je in staat een massa volk te bereiken. Of, indien gewenst, net een heel specifiek publiek.

Palindroom, het contentbureau met focus op bouw en architectuur, maakt optimaal gebruik van de voordelen van een livestream. Op regelmatige basis nodigen zij interessante sprekers uit op een unieke locatie om ervaringen met elkaar te delen over bepaalde onderwerpen uit de bouwsector, zoals circulariteit en innovatie. Ook het digitale publiek, dat bestaat uit architecten, technische tekenaars, ingenieurs, fabrikanten en studenten, krijgt een plek aan tafel dankzij Q&A-sessies en interactieve bevragingen over relevante topics.

De redactionele ervaring en het uitgebreide netwerk maakt van Palindroom de geschikte content partner voor architectuur en bouw. Als vaste partner verzorgt Medialife alle aspecten van de livestream: we zoeken het mooiste plekje uit op locatie, we bouwen ‘s ochtends vroeg een heuse pop-up studio, houden een repetitie met de moderator en gastsprekers en gaan stipt live op het afgesproken uur.

Scherpe camerabeelden van de sprekers wisselen we af met Powerpoint-presentaties of video’s over nieuwe (of circulaire) bouwprojecten, prangende vragen van het digitale publiek spelen we door aan de moderator die ze dan meteen live kan stellen in de studio. En nadien krijg je nog een waaier aan mogelijkheden met de video-opnames: integraal uitsturen naar je netwerk of opknippen per hoofdstuk en gespreid publiceren op je sociale media-kanalen.