360° tour Jessa ziekenhuis

Het Jessa Ziekenhuis nodigt je uit voor een unieke kennismaking met zijn faciliteiten via een innovatieve 360° tour. Deze virtuele rondleiding is speciaal ontworpen om toekomstige medewerkers, patiënten en bezoekers een eerste ervaring te bieden van de diverse campussen van het ziekenhuis, waaronder Virga Jessa, Salvator en Sint-Ursula.

De 360° tour van het Jessa Ziekenhuis begint spectaculair met een drone-opname die een overzicht biedt van de gehele campus. Vanaf dit punt kan je de virtuele tour starten door op het witte deurtje te klikken, wat symbolisch de ingang van het ziekenhuis voorstelt.

KLANT
Het Jessa ziekenhuis
JAAR
2023
Bekijk de 360 tour

Tijdens je digitale ontdekkingstocht kom je diverse ‘i’-punten tegen. Deze informatiepunten bieden waardevolle details over specifieke locaties binnen het ziekenhuis. Een klik op de ‘i’ brengt je naar een blauw scherm vol informatie, en eenmaal klaar keer je gemakkelijk terug naar de tour door op het witte kruis in de hoek te klikken.

De tour legt ook een speciale nadruk op toegankelijkheid, met duidelijke aanduidingen van parkeerplaatsen, inclusief die voor personen met een handicap, gemarkeerd met een ‘P’. Dit toont de inzet van het Jessa Ziekenhuis voor inclusiviteit en gemak voor al zijn bezoekers.

Navigeren door de verschillende afdelingen en ruimten is eenvoudig gemaakt met behulp van een navigatiemenu en pijlen op het scherm. Deze tools stellen je in staat om je weg door het ziekenhuis te vinden en elke ruimte in detail te verkennen. Mocht je op enig moment willen terugkeren naar het startpunt, dan biedt een blauwe, ronde knop met een drone-icoon bovenaan de pagina een snelle manier om dit te doen.

De 360° tour van het Jessa Ziekenhuis is meer dan een visuele ervaring; het is een uitnodiging om de toekomst van de gezondheidszorg te verkennen in een van de meest geavanceerde medische faciliteiten van de 21e eeuw. Of je nu een potentiële medewerker bent die de werkomgeving wil verkennen, een patiënt die de faciliteiten vooraf wil bekijken, of een bezoeker die op voorhand zijn route wil uitstippelen, deze tour biedt een toegankelijke en informatieve manier om het Jessa Ziekenhuis te ontdekken.

Aanvullende services en processen binnen dit project

360° experience
Content platform
Drone
Interactive content
Photography
VR Experience
Terug naar cases